Hoi,

Ik ben Stefan Bons (23 jaar). Na mijn sport opleiding CIOS in Haarlem ben ik gaan werken in de buitenlucht. Eerst was het in de prachtige Belgische Ardennen in de zomer en in de winter lekker skiën in de Oostenrijkse alpen. Toen ben ik een half jaar op reis gegaan om de wereld te bekijken waarna bij terugkomst ik mij heb gestort op een klimpark in Nieuw-Vennep (klimpark 21) en op EHBO cursussen. Nu wil ik mijn droom weer doorzetten en met een kleine groep van mensen die een passie hebben voor de buitenlucht lekker op pad te gaan naar de mooie plekken die ons Europa te bieden heeft.

Over Bonssport

De vakantie die mensen tegenwoordig nemen is ver van de natuur verwijderd. We gaan het liefst lekker bakken in de zon en cocktails drinken aan het strand. Bons Sport gaat terug naar de kern waar je heerlijk kan ontspannen maar toch actief bezig bent waardoor je terug wordt gezogen naar de natuur. Dit alles op leuke en sportieve wijze.

Stel je voor je bent helemaal uitgeput van een dag lang wandelen en je komt aan bij je berghut waarna je lekker in de frisse berglucht een biertje kan drinken en de ansichtkaarten om je heen kan opnemen met enkel en alleen de mensen die op deze plek ter voet zijn gekomen. Of stel je voor je bent op een berg waar normaal nooit een mens zou komen en jij trotseert dat met een groep gedreven buitenlucht liefhebbers die daar aan het klimmen zijn, dit is een gevoel dat niet te beschrijven valt. here...

Onze Reizen

adventure week

Een van de mooiste en sportiefste via ferrata in Oostenrijk beklimmen?

HUTTENTOCHT

Loop mee langs een van de mooiste  Alpen meren in Duitsland!

Ardennen survival

Verleg je grenzen met familie of vrienden in de uitdagende Belgische Ardennen!

Let's get lost in a beautiful place..

Titus


Contact

+31 6 391 864 07

bonssport@gmail.com

Leiderdorp

 BonsSport Reizen

Nikta label

© 2020 Bonssport